bryn & vipper københavn

Både bryn og vipper er vigtige for hele ansigtets helhed, og vi forstår, hvor afgørende det er for vores kunder at opnå en flot og naturlig forvandling. Sammen med dig skaber vi den optimale løsning, der matcher til dig og fremhæver din skønhed på bedste vis.

Vi er specialiserede i farvning og formning af bryn og vipper. Med vores dygtighed og erfaring kan du trygt regne med at modtage behandlinger, der skaber smukke og veldefinerede bryn samt flotte og iøjnefaldende vipper.

Bryn & vipper i københavn hos Dermal Beauty Clinique

Hos Dermal Beauty Clinique tager vi os altid godt af vores kunder og sørger for, at du altid føler dig rigtig godt tilpas. Vi guider vores kunder omhyggeligt igennem hele processen og finder det resultat, som du ønskede at opnå. Vi giver gerne rådgivning om farver, og har du brug for en pause undervejs i behandlingen, kan du naturligvis få det.

Vi kan tilbyde dig at få rettet brynene med voks, pincet eller med metoden threading. Threading er en populær metode til hårfjerning. Her bruger vi en tynd, bomuldstråd til at fjerne uønsket hårvækst ved roden. En af fordelene ved threading er, at det er velegnet til selv de mest følsomme hudtyper, da det ikke involverer kemikalier eller voks, der kan forårsage irritation. Det er også en metode, der giver langvarige resultater og mindre risiko for indgroede hår.

Har du spørgsmål til behandlingerne, eller vil du gerne læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, kan du kontakte os eller læse mere på ofte stillede spørgsmål.

Hos Dermal Beauty Clinique tilbyder vi også

Voksbehandling

Ansigtsbehandlinger

Sugaring

Threading