Lashlift og Browlift

Både øjenvipper og bryn er vigtige for hele ansigtets helhed, og vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder at få et flot, naturligt resultat. Sammen med dig finder vi den bedste løsning, der passer til dig og fremhæver din skønhed.
Med lash og browlift vil du opnå et naturligt samt smukt look med buede og lange vipper samt fyldige og markerede bryn med det bedste og mest skånsomme produkter.

Bryn & vipper hos Dermal Beauty Clinique

Hos Dermal Beauty Clinique tager vi os altid godt af vores kunder og sørger for, at du altid føler dig rigtig godt tilpas. Vi taler vores kunder godt igennem processen og finder det resultat, som du gerne vil have. Vi rådgiver gerne om farver, og har du brug for en pause undervejs, kan du naturligvis få det.

Vi kan tilbyde dig at få rettet brynene med voks, pincet eller med metoden threading. Threading er en populær metode til hårfjerning. Her bruger vi en tynd, bomuldstråd til at fjerne uønsket hårvækst ved roden. En af fordelene ved threading er, at det er velegnet til selv de mest følsomme hudtyper, da det ikke involverer brug af kemikalier eller voks, der kan forårsage irritation. Det er også en hurtig metode, der giver langvarige resultater og mindre risiko for indgroede hår.

Er du interesseret i at få ordnet bryn & vipper i København og har spørgsmål til behandlingen, eller vil du gerne læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, kan du kontakte os eller læse mere på ofte stillede spørgsmål.