Voksbehandling

De fleste kender til, hvor lang tid en barbering kan tage, og at den skal holdes ved lige ofte. Derudover er der altid en risiko for rødme og indgroede hår. Alt dette kan du undgå ved at få en voksbehandling. Dermal Beauty Cliniques voksbehandlinger er skræddersyede til at give dig silkeblød og hårfri hud på en behagelig og effektiv måde. Vi tilbyder professionelle voksbehandlinger til både krop og ansigt, der sikrer langvarige resultater og en følelse af velvære.

Oplev en afslappende og tryg atomsfære

Dermal Beuty Clinique tilbyder en bred vifte af voksbehandlinger. Fælles for dem er, at du altid vil være i trygge hænder, uanset hvilken behandling du vælger. Er det måske første gang, du skal have foretaget en voksbehandling, får du grundig vejledning, og du har altid mulighed for at bede om en pause.

Vi er her for at give dig det ønskede resultat i trygge rammer, hvor du bestemmer tempoet. Er du interesseret i en voksbehandling på Østerbro og har spørgsmål eller vil du gerne læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, kan du kontakte os eller læse mere på ofte stillede spørgsmål.