Nano- og Microneedling behandling med pHformula produkter

Nano- og Microneedling behandling er skabt til dig, der ønsker en effektiv metode til hudfornyelse. Ved hjælp af små nåle skabes mikroskopiske kanaler i hudens overflade. Dette stimulerer hudens naturlige helingsproces og fremmer hudfornyelsen.

Med Nanoneedling arbejder vi med nanonåle i hudens overflade, altså 0,15 mm dybt, kun lige under hudens barriere (stratum corneum). Ved hjælp af små nanonåle skabes mikroskopiske kanaler i hudens overflade. Dette stimulerer hudens naturlige helingsproces og fremmer hudfornyelsen. For at optimere resultatet kombinerer vi nanoneedlingbehandlingen med pHformulas ikoniske skin resurfacing syresystem.

Med Microneedling arbejder vi med en nålelængde mellem 0,25-1,5 mm. Under vores Microneedling behandling anvendes der en af følgende solutions:

B3 vitamin, C vitamin eller hyaluronsyre solution. 

Du vil hurtigt kunne se en forbedring, og din hud vil efterlades glat og forfinet. Det bedste er, at behandlingen fortsætter med at stimulere og forbedre din hud i op til 10 uger efter selve behandlingen.

Behandlingen anbefales især til personer med fine linjer, rynker, ældet og slap hud, store porer og hyperpigmentering. Dog er behandlingen gavnlig for alle, da den forbedrer hudens struktur og giver den en ungdommelig glød og styrke.

Forholdsregler efter behandling:

  • Undgå direkte sollys i mindst en uge efter behandlingen.
  • Anvend solcreme med spf 30 eller 50
  • Undgå træning og sauna
  • Ingen makeup 48- 72 timer

Nanoneedling Fordele

Microneedling Fordele