M.E.L.A Skin Resurfacing

Vores skønhedsbehandling er specielt skræddersyet til at give dig velvære og forbedre pigmentforandringer samt mørke ar. Denne omhyggelige behandling består af flere trin, der er designet til at give dig de bedste resultater. Vi starter med to eksfolierende afrensninger, der forsigtigt fjerner døde hudceller og forbereder din hud til resten af behandlingen.

Derefter anvender vi S.K.I.N primer, M.E.L.A niveau 1 eller 2 syre for at behandle pigmentforandringer og mørke ar. Disse produkter arbejder i harmoni med din hud for at give en mere ensartet og strålende hudtone. Vi anvender en avanceret maske, der omfavner hele dit ansigt, herunder øjne og mund, for at give dig en dyb og intensiv fugtbehandling. Denne maske, sammen med V.I.T.A C-Powder og Activator-syre, arbejder i harmoni for at lysne, opfriske og revitalisere din hud.

Efter behandlingen sørger vi for at pleje og beskytte din hud. Vi anvender eye recovery øjencreme, post-recovery dagcreme og UV SPF 50+ solcreme for at sikre, at din hud er optimalt beskyttet og hydreret.

Fordele