pH formula ansigtsbehandlinger

Dermal Beauty Clinique tilbyder eksklusive behandlinger med pHformulas produkter, der repræsenterer den nyeste generation af peeling- og syrebehandlinger inden for hudpleje. Produkterne er udviklet af farmaceuter og baseret på regenerativ medicin, hvilket resulterer i synlige og imponerende resultater.

Vores behandlinger med pHformula produkter sigter efter at genopbygge og genoprette hudens øverste lag i. Det betyder, at produkterne arbejder effektivt og kontrolleret for at reparere og forny dine hudceller, hvilket genopretter hudens naturlige balance.

pH formula ansigtsbehandlinger hos Dermal Beauty Clinique

Det er vigtigt at bemærke, at vores produkter og behandlinger adskiller sig fra traditionelle peelinger. Med pHformulas produkter sker hudfornyelsen på celleniveau, hvilket betyder, at du måske ikke vil opleve en synlig kemisk reaktion på huden. Men du vil uden tvivl kunne se og mærke resultatet efter behandlingen.

Vores behandlinger med pHformulas produkter efterlader din hud smukkere og sundere end nogensinde før. Oplev fordelene ved pHformulas produkter og behandlinger hos os. Din hud vil takke dig for den fornyede glød og sundhed, du opnår gennem vores skånsomme og effektive tilgang til hudpleje.

Overordnet fokuserer pH formula på fire forskellige problematikker:

A.G.E.: pHformulas A.G.E-produkter er specielt designet moden, ældet eller for tidlig ældet hud. Har du derfor fine linjer eller rynker, som du gerne vil til livs, er det disse produkter, du skal have fast i.

M.E.L.A.: M.E.LA-serien fra pHformula er lavet til dig med hyperpigmentering i huden. Det kan blandt andet forekomme, hvis du har solskader eller store hormonelle forandringer. M.E.L.A.-produkterne kan her gå ind og forny huden og mindske skaderne.

A.C.N.E.: Har du problemer med akne og uren hud, har pHformula udviklet en serie til netop det problem. A.G.E.-serien er perfekt til dig med fedtet hud, akne og forstørrede og grove porer.

C.R.: Døjer du med rødme, rosacea og karsprængninger, er pHformulas C.R.-produkter til dig. De har nemlig en beroligende effekt samt dulmende og afslappende ingredienser