Sugaring

Sugaring Østerbro

Sugaring er med sin skånsomme tilgang til hårfjerning en eftertragtet metode, især for dem med sensitiv hud og i de mere private områder. Den unikke blanding bestående af naturlige ingredienser giver en forsigtig behandling. Ved at varme blandingen op til kropstemperatur påføres den på de ønskede områder, hvorefter hårene nænsomt fjernes i deres naturlige vækstretning.

Gennem sugaring opnår man en minimal risiko for knækkede hår, rødme og generel hudirritation. Alt dette bidrager til, at sugaring har fået sin status som en af de mest populære hårfjerningsmetoder, især når det kommer til intime områder som for eksempel ved brasiliansk hårfjerning.

Fordele

Sugaring på Østerbro hos Dermal Beauty Clinique

Hos Dermal Beauty Clinique ønsker vi på at bruge det bedste fra naturen. Af den grund består vores sukkerblanding består udelukkende af naturlige ingredienser som sukker, vand og citron. 

Når du booker en tid hos Dermal Beauty Clinique, kan du være sikker på, at din sugaring-behandling udføres af en erfaren og kompetent behandler. Vi stræber efter at skabe en tryg og afslappende atmosfære, der giver dig en følelse af komfort og velvære.

Vi lytter til dine ønsker og behov og tilpasser behandlingen til dig, så du får det bedste resultat. Har du spørgsmål til behandlingen, eller vil du gerne læse mere om, hvad du skal være opmærksom på, kan du kontakte os eller læse mere på ofte stillede spørgsmål.

Hos Dermal Beauty Clinique tilbyder vi også

Voksbehandling

Ansigtsbehandlinger

Vipper & bryn

Threading